ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικάΑρκετοί χρήστες ηλεκτρονικών παιχνιδιών θυμούνται ακόμα τις μέρες εκείνες που οι χαρακτήρες των παιχνιδιών είχαν τετράγωνα χέρια. Αυτό συνέβαινε πριν από αρκετό καιρό, αλλά τα γραφικά εξακολουθούν να βελτιώνονται συνεχώς. Κάποια από τα πιο πρόσφατα και επερχόμενα παιχνίδια είναι τόσο ρεαλιστικά, που είναι δύσκολο να πούμε ότι δεν βλέπουμε πραγματικούς ανθρώπους. Ήδη το PS4 Pro και το Xbox One X φέρνουν γραφικά στο σαλόνι των παικτών σε σχετικά προσιτές τιμές. Στη συνέχεια του άρθρου παρατίθενται κάποια από τα παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά από PS4, Xbox One, Switch και PC.

Call of Duty: Infinite Warfare

Σε αντίθεση με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια Call of Duty, το Infinite Warfare προσφέρει κάτι ελαφρώς διαφορετικό χάρη στο επιστημονικό περιβάλλον του διαθέτοντας ρυθμίσεις για τα διαστημόπλοια και τη Σελήνη και εισάγοντας τμήματα με μηδενική βαρύτητα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους προγραμματιστές να ωθήσουν τα γραφικά του παιχνιδιού.

Horizon Zero Dawn

Αυτό το παιχνίδι για PS4 ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι για κονσόλα, συνδυάζοντας την εκφραστική κίνηση του προσώπου με έναν πλούσιο και ποικίλο ανοιχτό κόσμο. Από ξεχωριστά κινούμενα μαλλιά και γρασίδι μέχρι μακρινές καταιγίδες που φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό, ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος του Horizon Zero Dawn είναι αυτός στον οποίο θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά, ειδικά αν έχετε ένα PS4 Pro για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του παιχνιδιού.

Crysis 3

Μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, έχοντας κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2013, αλλά το Crysis 3 ήταν τόσο υπερβολικά ποιοτικό από την αρχή, που τα γραφικά του εξακολουθούν να διατηρούνται μετά από τόσο διάστημα. Τα τελευταία και καλύτερα παιχνίδια μπορεί να έχουν ξεπεράσει το Crysis 3, ειδικά όταν πρόκειται για 4K, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα παιχνίδια που μπορεί να δείξει πόσο ισχυρός είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Battlefield 1

Το παιχνίδι μας γυρνάει πολλές δεκαετίες πίσω, καθώς εξελίσσεται στο ζοφερό περιβάλλον του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια που διατίθενται σε πολλαπλές πλατφόρμες, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη με ένα PC υψηλού επιπέδου, αλλά η υποστήριξη για το PS4 Pro προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα. Ακόμα όμως και σε ένα κανονικό PS4 ή Xbox One το παιχνίδι μοιάζει εξαιρετικό, με τεράστιους λεπτομερείς χάρτες και περίπλοκο φωτισμό που συνδυάζονται για να σας βυθίσουν πλήρως στη λάσπη ενός πεδίου μάχης του Α΄ ΠΠ..

The Witcher 3: Wild Hunt

Το συγκεκριμένο παιχνίδι εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν, ειδικά αν το έχετε για PC που το τρέχουν σε πλήρες 4K και 60fps. Στην κονσόλα έχει κολλήσει στα 1080p, αλλά υπάρχει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για την υποστήριξη τόσο του PS4 Pro όσο και του Xbox One X για φτάσει μέχρι και 4K.

Forza Horizon 3

Τα αγωνιστικά παιχνίδια πάντοτε τείνουν να φαίνονται πανέμορφα, αλλά το Forza Horizon 3 πήγε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με τη συμμετοχή του σε αγώνες σε όλη την έκταση της Αυστραλίας. Περνώντας από πόλεις, παραλίες, ερήμους, τροπικά δάση και πολλά άλλα, το παιχνίδι φέρνει μια σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ είναι επίσης γεμάτο με πολύ λεπτομερή αυτοκίνητα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ ρεαλιστικό.