ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Πώς να στοιχηματίσετε στο Dota

Πώς να στοιχηματίσετε στο Dota



Το Dota 2 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά παιχνίδια (esports) στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται από τα τουρνουά με έπαθλα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και από τα εισιτήρια που εξαντλούνται σε όλα τα γήπεδα. Ο έντονος ανταγωνισμός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ωθεί τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη σε μια δύσκολη μάχη για τη δόξα και τα χρήματα.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν ήδη αποφασίσει να σταματήσουν απλά να παρακολουθούν σε ζωντανή σύνδεση τα αγαπημένα τους παιχνίδια και να γίνουν και οι ίδιοι μέρος της δράσης. Το Dota 2 είναι γεμάτο από έντονη δράση που ανεβάζει την αδρεναλίνη και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίσουν για την εξέλιξη των παιχνιδιών της ομάδας τους και των άλλων ομάδων με πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων. Όσον αφορά τα διαδικτυακά στοιχήματα, υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί στοιχηματιστές που προσφέρουν ωραίες προσφορές και μπόνους – όπως το bet365 Κωδικός Μπόνους – για νέα μέλη.

Ακόμη και μετά από την έκρηξη στη δημοτικότητα των ηλεκτρονικών αθλημάτων, τα στοιχήματα για αυτά τα παιχνίδια είναι ακόμα σχετικά καινούργια. Αυτό σημαίνει ότι η εύρεση της κατάλληλης στοιχηματικής εταιρείας είναι το πιο σημαντικό μέρος των στοιχημάτων στα esports. Κάθε παίκτης επιθυμεί το αθλητικό του στοίχημα να είναι αξιόπιστο και νόμιμο, γεμάτο δράση και ικανό να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί δίπλα στις ομάδες;

Ο αριθμός δίπλα σε κάθε ομάδα ονομάζεται δεκαδική απόδοση. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η πιθανότητα της ομάδας να κερδίσει έναν συγκεκριμένο αγώνα. Για παράδειγμα, αν βλέπετε την ομάδα Α να έχει απόδοση 1,5 σημαίνει ότι κερδίζετε 1,5 φορές το στοίχημά σας. Αν ποντάρετε 1 ευρώ σε μια ομάδα με απόδοση 1,5 μπορείτε να κερδίσετε συνολικά 1.50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματός σας). Αυτό σημαίνει ότι έχετε κέρδος 0,50 ευρώ. Μια βασική δεξιότητα των έμπειρων παικτών είναι να γνωρίζουν πότε οι αποδόσεις είναι ακριβείς και πότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα κέρδους.

Γιατί το Dota 2 είναι τόσο καλό για στοιχηματισμό;

Το Dota 2 είναι ένας δημοφιλής τίτλος με πολλές δεξιότητες στο παιχνίδι, που σημαίνει ότι κάθε αγώνας είναι μοναδικός και συναρπαστικός. Όλα αυτά οδηγούν σε σημαντικές χορηγίες, παγκόσμια πρωταθλήματα και κόσμο που ζητάει περισσότερα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι τα παιχνίδια μεταδίδονται σε ζωντανή σύνδεση, γεγονός που βοηθά στην αύξηση του ύψους των επάθλων. Δεδομένου ότι τα τουρνουά Dota 2 λαμβάνουν πολλές δωρεές, τα νούμερα φτάνουν ακόμα ψηλότερα. Όλη αυτή η ενέργεια δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για στοιχηματισμό.

Οι τρόποι κατάθεσης

Η κατάθεση είναι πολύ απλή, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν απλοποιήσει τις διαδικασίες κι έτσι ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη ποικιλία τρόπων κατάθεσης. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται οι τρόποι κατάθεσης με Visa, MasterCard, Maestro, Skrill, Paysafecard, Bitcoin κλπ.

Ειδικοί τύποι στοιχημάτων

Όπως συμβαίνει και με άλλα δημοφιλή ηλεκτρονικά αθλήματα, το DotA 2 διαθέτει επίσης ένα μεγάλο ποσό ειδικών στοιχημάτων. Αυτοί οι τύποι στοιχημάτων είναι αυστηρά συγκεκριμένοι για το παιχνίδι και εξαρτώνται αποκλειστικά από το σενάριο του κάθε παιχνιδιού. Μερικά από τα πιο δημοφιλή ειδικά στοιχήματα για το DotA 2 είναι για την ομάδα που θα σκοτώσει πρώτη, την ομάδα που θα σκοτώσει τον πρώτο Roshan, την ομάδα που θα καταστρέψει τον πρώτο πύργο και η πρόβλεψη για το σωστό σκορ χάρτη. Εκτός από αυτούς τους τέσσερις τύπους ειδικούς στοιχημάτων, υπάρχουν πολλοί ακόμα. Χρειάζεται αρκετή δεξιότητα για να διαχειριστείτε σωστά αυτά τα ειδικά στοιχήματα, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να κάνετε μια διεξοδική έρευνα σχετικά με τις παραμέτρους του κάθε παιχνιδιού πριν επιλέξετε τις προβλέψεις για τον επόμενο στοιχηματισμό.