ΔΙΑΦΟΡΑ Μπορείς να έχεις εισόδημα παίζοντας βιντεοπαιχνίδια;

Μπορείς να έχεις εισόδημα παίζοντας βιντεοπαιχνίδια;



Όταν κάποιος βρίσκεται ενώπιον της επιλογής για τη συνέχεια της καριέρας του, μια από τις πιο γνωστές ρήσεις είναι «Κάνε αυτό που αγαπάς και ποτέ δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε για μια μέρα στη ζωή σου». Επειδή οι οι άνθρωποι αγαπούν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια, θα ήταν θαυμάσιο αν κάποιος μπορούσε να ζήσει με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια το να αφήνει κάποιος την εργασία του για να κάνει κάτι που του αρέσει ακούγεται πολύ ριψοκίνδυνο, αλλά με σκληρή δουλειά μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργό. Πολλοί που επιλέγουν αυτή τη διαδρομή παραιτούνται μέσα σε λίγα χρόνια, επειδή το κομμάτι της εργασίας ξεπερνά κατά πολύ τη διασκέδαση. Αντί να κάνουν αυτό που αγαπούν, καταλήγουν να μισούν αυτό που αγαπούσαν κάποτε. Είναι επίσης αρκετά επικίνδυνο. Για κάθε ιστορία κάποιου που το πέτυχε, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες για αποτυχημένες προσπάθειες. Στη συνέχεια ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους αυτό το όνειρο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Live streaming: Ρυθμίστε το παιχνίδι σας σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθεί ο κόσμος. Στόχος είναι να δημιουργήσετε ένα μεγάλο ακροατήριο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από διαφημίσεις, ή ένα πιστό κοινό με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα με δωρεές και συνδρομές. Η μεγαλύτερη πλατφόρμα αυτή τη στιγμή είναι η Twitch, αλλά και το YouTube Gaming είναι αρκετά κοντά.

Οδηγίες: Οι νέοι παίκτες αγαπούν τις οδηγίες για τα παιχνίδια, ειδικά για εκείνα που παίζονται ένας εναντίον ενός. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για γραπτές οδηγίες, να ανεβάσετε οδηγούς βίντεο στο YouTube ή να δημοσιεύσετε οδηγούς ως ebooks. Τα πρώτα δύο συχνά κερδίζουν έσοδα από διαφημίσεις, ενώ το ebook κερδίζει έσοδα μέσω των πωλήσεων.

Βίντεο: Δημιουργήστε μια ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία εκπομπή σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια. Θα μπορούσε να είναι μια συζήτηση με διάφορες απόψεις, μια σειρά συνεντεύξεων με παίκτες υψηλού επιπέδου, συμβουλές και κόλπα για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι κλπ. Τα έσοδα μπορούν να προέλθουν μέσα από διαφημίσεις.

Συμμετοχή σε τουρνουά: Υπάρχουν αρκετά τουρνουά που διοργανώνονται, και όσο πιο δημοφιλές είναι ένα παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερα γίνονται τα έπαθλα. Αν είστε αρκετά καλοί για να συμμετάσχετε σε κάποιο τουρνουά, μπορείτε να κερδίσετε ένα καλό εισόδημα. Οι περισσότεροι ανταγωνιστικοί παίκτες επωφελούνται επίσης από τη ζωντανή μετάδοση για επιπλέον έσοδα.

Αρθρογραφία: Μπορείτε να γράψετε νέα, σχόλια και συνεντεύξεις για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, είδος ή βιομηχανία. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο (μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από διαφημίσεις) ή να εργαστείτε για έναν υπάρχοντα ιστότοπο με αμοιβή ανά άρθρο.

Δοκιμή παιχνιδιών: Τα παιχνίδια περνούν από διάφορες φάσεις ανάπτυξης. Όταν πλησιάζει η ολοκλήρωση, οι προγραμματιστές χρειάζονται παίκτες που μπορούν να δοκιμάσουν τα παιχνίδια τους μέσα από διαφορετική ματιά. Ως δοκιμαστής παιχνιδιών, η δουλειά σας είναι να δοκιμάσετε όλα όσα ο προγραμματιστής θα σας ζητήσει, που συνήθως περιλαμβάνει την εύρεση και τεκμηρίωση σφαλμάτων.