ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Οι καλύτερες κονσόλες για ηλεκτρονικά παιχνίδια

Οι καλύτερες κονσόλες για ηλεκτρονικά παιχνίδια



Σε μια εποχή που η τεχνολογία κάνει συνεχώς μεγάλα βήματα προόδου και οι κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών συνεχώς εξελίσσονται, η επιλογή της καλύτερης κονσόλας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων 4Κ, προσφέροντας όμορφες οθόνες που καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της εξελισσόμενης δράσης. Άλλες κονσόλες είναι πιο απλές και δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και στα παιχνίδια στα οποία μετέχει ο παίκτης. Ανάλογα για ποιον προορίζεται, υπάρχει στην αγορά μια κονσόλα παιχνιδιών για κάθε επιλογή. Μερικές από τις κονσόλες που σήμερα κυριαρχούν στις πωλήσεις, παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Sony PlayStation 4 Pro

Με σχεδόν 64 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η προτίμηση του 62% των χρηστών που επέλεξαν το PlayStation 4 της Sony. Το τελευταίο μοντέλο, η κονσόλα PlayStation 4 Pro 1TB φέρνει μια πιο ενημερωμένη έκδοση του συστήματος με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ υψηλής ευκρίνειας 4K και video streaming, καθώς και διπλάσια ισχύ GPU σε σχέση με ένα τυπικό PS4. Η τεράστια βιβλιοθήκη του περιλαμβάνει 1.648 παιχνίδια, τα οποία μπορούν να παιχτούν σε HD με την έκδοση Pro. Το σύστημα είναι επίσης κατάλληλο για τη λειτουργικότητα πολυμέσων, αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray, καθώς και TV streaming, μουσική κλπ.

Nintendo Switch

Με την πρώτη του εμφάνιση, το Nintendo Switch προβλήθηκε ως κινητό σύστημα το οποίο μπορεί να παιχτεί όχι μόνο στην τηλεόραση του σπιτιού σας, αλλά να μεταφέρεται και να αναπαράγεται οπουδήποτε κι αν πάτε. Η πρωτοποριακή κονσόλα της Nintendo κάνει εύκολη την αναπαραγωγή εν κινήσει και διαθέτει λειτουργία διαίρεσης οθόνης, ώστε να μπορείτε να παίξετε με φίλους. Το Nintendo Switch έχει 50 συνεργαζόμενους εκδότες για την ανάπτυξη των μελλοντικών παιχνιδιών του και διαθέτει τίτλους όπως Mario Kart 8, The Legend of Zelda: Breath of the Wild και  Mario Odyssey.

Microsoft Xbox One X

Το Xbox One X συγκεντρώνει μερικές από τις πιο ισχυρές τεχνολογίες που θα βρείτε σε ένα σύστημα παιχνιδιών σήμερα, προσφέροντας πολύ υψηλή αίσθηση ρεαλισμού. Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά, τα οποία κάνουν τα παιχνίδια όπως το Call Of Duty: WWII να έχουν μια αυξημένη αίσθηση ρεαλισμού, αναλύοντας όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην οθόνη. Όλα τα παιχνίδια του Xbox One είναι συμβατά και λειτουργούν καλύτερα σε πλήρη οθόνη Full HD.

Nvidia Shield TV

Η κονσόλα Nvidia Shield TV προσφέρει πολλές επιλογές ψυχαγωγίας είτε παίζει από το Cloud είτε από υπολογιστή, ενώ υποστηρίζει και τη φωνητική λειτουργία. Διαθέτει σχεδόν κάθε εφαρμογή που μπορεί να χρειάζεται κάποιος, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Video. Πρόκειται για μια ευέλικτη πλατφόρμα ηλεκτρονικών παιχνιδιών με βελτιωμένες λειτουργίες, όπως η αναζήτηση φωνής και η διαδραστικότητα. Οι πιο αφοσιωμένοι παίκτες θα εκτιμήσουν πολύ τη δυνατότητα της συσκευής για αναπαραγωγή των πιο δημοφιλών τίτλων παιχνιδιών από έναν συμβατό ηλεκτρονικό υπολογιστή.